Fjalë Kyçe

Një baba ka lajmëruar se i ka ikur vajza nga shtëpia

Një baba ka lajmëruar se i ka ikur vajza nga shtëpia

Që nga data 28 maj, ishte larguar vajza e tij nga shtëpia dhe ende nuk ka marrë asnjë lajm për të.

Kështu ka bërë të ditur një baba nga Fushë Kosova, duke i treguar polici se nuk kanë asnjë informacion dhe as nuk e dinë vendndodhjen e mundshme të saj.

“Fushë Kosovë 28.05.2021 – 18:00. Më 13.06.2021 ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.