Fjalë Kyçe

Xhaxhai i viktimave rrëfen tragjedinë në Ujz të Gjakovës

Xhaxhai i viktimave rrëfen tragjedinë në Ujz të Gjakovës

Bashkim Sadriaj, xhaxhai i dy fëmijëve që vdiqën sot në Ujz të Gjakovës si pasojë e zjarrit që ua kaploi shtëpinë, ka treguar se si ka ndodhur ngjarja tragjike.

Ai ka bërë të ditur se zjarri ka qenë tejet i madh dhe shumë shpejt ka përfshirë pjesën e madhe të odës ku gjendeshin fëmijët.

Sipas tij, bashkë me fëmijët kanë qenë edhe tre persona të tjerë, dy prej të cilëve kanë dalë vetëm pak para se të shpërthente zjarri.

“Dikush prej familjes e ka pa si tym. Ne i kemi shtëpitë pak mëtanë, derisa jemi afruar s’ka pas shans që të mund të afrohemi krejt. Ka pas shumë tym e flakë. S’ka qenë hiq më shumë se pesë minuta gjithçka”, ka thënë ai.

Xhaxhai i dy fëmijëve po ashtu ka thënë se dyshojnë që shkaktare e zjarrit ka qenë rryma.

Ai ka thënë se nuk ka dëgjuar asnjë përpjekje nga fëmijët që të dalin nga hapësira që po digjej.