Fjalë Kyçe

9 lopë ia ndalin kosovarit në kufi, nuk kishte dokumente

9 lopë ia ndalin kosovarit në kufi, nuk kishte dokumente

Nëntë krerë bagëti pa dokumente tentoi t’i fuste  në Kosovë, saktësisht në fshatin Ranillug.

Sipas njoftimit 24 orësh të Policisë, bagëtia janë konfiskuar  dhe është njoftuar AVUK-u.

“Fsh. Domarovc, Ranillug 10.12.2019 – 03:20. Njësit policore gjatë kontrollit në një kamion që e drejtonte  i dyshuari mashkull K-Shqiptar, kishte nëntë (9) krerë bagëti pa dokumente.  Me vendim të prokurorit bagëtia janë konfiskuar  dhe është njoftuar AVUK-u”, thuhet në njoftim.