Fjalë Kyçe

A do të rrëzohet Qeveria Haradinaj?

A do të rrëzohet Qeveria Haradinaj?

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj, ka thënë se partia e tij është e gatshme për zgjedhje të reja.

“AAK kurrë më e fuqishme dhe kurrë më e gatshme. Prej se unë jam pjesë e kësaj. që 12 vjet, asnjëherë Aleanca edhe kur ka pas një nivel të popullaritet, qoftë kur kryeministri është kthyer nga Haga, qoftë nga Haga në asnjë rrethanë nuk ka qenë më mirë se sot. AAK gjithmonë është e gatshme kur e vlerësojnë partnerët e koalicionit”.

“Këtë Qeveri askush tjetër nuk e çon në zgjedhje përveç partnerët e koalicionit”, tha ai.

Haradinaj në Info Magazine të Klan Kosovës shtoi se partneriteti aktual që ka partia e tinë Qeveri është shumë serioz”.