Fjalë Kyçe

A e kishte mposhtur Xhevdet Peci Ferit Zekollin në shah? (VIDEO)

A e kishte mposhtur Xhevdet Peci Ferit Zekollin në shah? (VIDEO)

Ish-boksieri tanimë i ndjerë Xhevdet Peci, përpos që kishte zotësi në sportin e tij kishte hobi dhe shkathësi edhe në sporte të tjera.

Ai kishte dashuri të madhe edhe për shahun.

Ish-boksieri e kishte zhvilluar një përballje tejet interesante në shah me mikun e tij, ish-basketbollistin Ferit Zekollin.

Peci dhe Zekolli ishin përballur me njëri-tjetrin në shah në emisionin “Sports Show” në Klan Kosova, para katër vjetësh.

A kishte arritur që ai të triumfonte përball Zekollit? ndiqeni ballafaqimin mes tyre.