Fjalë Kyçe

A mos vallë edhe i dashuri i Gentës buzët ‘botox’

A mos vallë edhe i dashuri i Gentës buzët ‘botox’

Jemi në kohën ku çdo gjë që dikur konsiderohej e pazakontë tani duket krejt normale.

Jo rastësisht edhe thuhet te ne ‘muzika kqyret e nuk ngohet’.

Ka vite që këngëtaret i janë përvishur me të madhe jo këndimit, por operacioneve plastike me arsyetimin për tu dukur ‘më buku’r, e përkundrazi po duken edhe me keq, madje edhe të njëjta, shkruan “Kosovarja”.

Genta

Deri vonë edhe këngëtarja Genta Ismajli i qëndroi besnike pamjes së saj natyrale, por seç ndodhi dhe vendosi ta ‘prishë’ veten, duke bërë ndërhyrje kirurgjike të panevojshme sado që këngëtarja e ka parë të arsyeshme