Fjalë Kyçe

“A u ndrrove mo se po t’vjen era”, Dagz reagon për fjalët e Ilirit e quan psikopat

“A u ndrrove mo se po t’vjen era”, Dagz reagon për fjalët e Ilirit e quan psikopat

Dj ka biseduar me banorët e rinj.

Teksa fliste me Egzonën, Xheisarën dhe Eltionin theksoi disa veprime që atij nuk i kanë pëlqyer.

Njëri nga banorët që e kanë penguar ka qenë Iliri i cili iu ka drejtuar banorëve me fjalë jo edhe të duhura.

“Tunde gjoksin qysh po t’dridhet”, fjalët me të cilat iu drejtua Iliri Beniadës, gjithashtu edhe Meridianit: “A u ndrrove mo se po t’vjen era”. Këto i kanë lënë përshtypje Dagz i cili tha se nuk do ia thoshte ndonjëherë ndonjë personi përcjell lajmi.net

Shiko videon teksa bisedon me banorët.