Fjalë Kyçe

Abazi nga Komuna e Prishtinës: Zëvendësimi i gomave ka rënduar gjendjen në komunikacion

Abazi nga Komuna e Prishtinës: Zëvendësimi i gomave ka rënduar gjendjen në komunikacion

Koordinatori për mirëmbajtjen e rrugëve në Komunën e Prishtinës, Bujar Abazi, është shprehur se ka dy faktorë që kanë ndikuar që të vështirësohet qarkullimi në komunikacion.

“Sasia e dendur e reshjeve të borës, duke kombinuar me largimin e gomave të dimrit dhe zëvendësimin me ato të verës, (përfundimi i sezonit sipas ligjit të trafikut) ka rënduar gjendjen në komunikacion”, ka thënë ai, njofton KlanKosova.tv.

Ai ka thënë se janë duke punuar që të lehtësohet situata për lëvizje.

“Jemi duke intervenuar me kapacitete të plota me gjashtë kompani të kontraktuara të mirëmbajtjes në mënyrë që të normalizohet gjendja”.