Fjalë Kyçe

Afërdita Demaku fejohet përsëri?

Afërdita Demaku fejohet përsëri?

Afërdita Demaku, është ndër këngëtaret që ia thotë këngës me plot zemrën duke falur plot emocione.

Afërdita, përveç jetës profesionale, është e plotësuar mjaft shumë edhe në jetën private, dhe e gjithë kjo vërehet mjaftueshëm përmes publikimeve të saj.

E, në publikimet e sotme që ndau ajo sot me neve kuptuam se bashkëshorti i saj ka festuar ditëlindjen e 40-të, ku si destinacion për të festuar kishin zgjedhur Ishujt e Maldivës.

Megjithatë, e veçanta e këtij kremtimi doli të jetë edhe një shkas tjetër, ku ata kurorëzuan dashurinë e tyre përsëri me një fejesë të dytë.