Fjalë Kyçe

Afrimi ka nevojë për transplant të veshkës, donatore është nëna e tij, por ai ka nevojë për ndihmen tuaj!

Afrimi ka nevojë për transplant të veshkës, donatore është nëna e tij, por ai ka nevojë për ndihmen tuaj!

Afrim Halili ka nevojë për transplant të veshkës, ku donatore është nëna e tij, mirëpo për të realizuar këtë transplant nevojitet ndihma e juaj.

Të gjithë ju që keni vullnet për të ndihmuar Afrimin, më posht keni numrin e xhirollogarisë si dhe numrin e kontaktit.

1.Zelije Alili nr i llogarisë: MKO7200003405467359

Në Wester Union,Rija Moneygram:
1.Afrim Halili
2.Zelije Halili
3.Mukadeze Halili

Nr telefonit Wasap,Viber +38971360830/ 38375264094