Fjalë Kyçe

Afrona dëshiron të kthehet pas në kohë vetëm për një gjë

Afrona dëshiron të kthehet pas në kohë vetëm për një gjë

Me postimin e saj të fundit në rrjetin social Instagram, Afrona po kujton pushimet romantike me Bleron në Hawaii.

E dëshira e saj është të kthehet në kohë vetëm për një gjë!

Të rikthehet në kohë kur nuk ishte e domosdoshme të vendosnim një maskë. E kështu Afrona po kujton kohën kur ishte edhe afër bashkëshortit të saj Blero, dhe dyshja mund të planifikonin arratisje romantike në vendet më të bukura të botës.

E thënë sinqerisht, një gjë të tillë e dëshiron kushdo.

https://www.instagram.com/p/CCHQJThpMom/?utm_source=ig_embed