Fjalë Kyçe

Agim Bahtiri emëron një grua tjetër në ekzekutivin e Mitrovicës

Agim Bahtiri emëron një grua tjetër në ekzekutivin e Mitrovicës

Pas lirimit nga detyra të Nazan Kërveshit, drejtoreshës për Punë dhe Mirëqenie Sociale, kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri ka emëruar drejtoreshën e re në këtë post.

E emëruara e re nga kryetari Bahtiri është Fitore Mehmeti Behrami, raporton Mitropol.

Ajo pritet ta ushtrojë rolin e drejtoreshës deri në zgjedhjet e ardhshme lokale që pritet të mbahen në fund të këtij viti.

Mediet kanë raportuar se arsyeja e shkarkimit të ish-drejtoreshës në këtë dikaster ishte neglizhenca në kryerjen e projektit nga Drejtoria për Mirëqenie Sociale.