Fjalë Kyçe

Agim Bahtiri paralajmëron shkarkim të ri në Komunë

Agim Bahtiri paralajmëron shkarkim të ri në Komunë

Konkursi për drejtorë të disa shkollave në Mitrovicë solli mospajtime mes kryetarit të komunës Agim Bahtiri dhe Drejtorit të Arsimit, Ismet Ferizi.

Ky i fundit thotë se shefi i tij nuk u pajtua me emrat e përzgjedhur për këto pozita nga komisioni. I pakënaqur me procesin këtij ia përmendi edhe shkarkimin.

Ferizi i tha Klan Kosovës përmes telefonit se i është kërkuar që të hënën të dalë në punë, por se është duke e shqyrtuar një gjë të tillë.

Bahtiri i kontaktuar nga televizioni për këtë çështje e mbylli telefonin kur e mori vesh pyetjen dhe nuk u lajmërua më.

Një ndërhyrje të tillë të mundshme në kësi procesi shoqëria civile në këtë qytet e sheh me shqetësim.

Ndërkohë, opozita pretendon se kjo po ndodh me një qëllim pak muaj para zgjedhjeve lokale.