Fjalë Kyçe

Agim Çeku tregon pse NATO nuk e përkrah Ushtrinë e Kosovës

Agim Çeku tregon pse NATO nuk e përkrah Ushtrinë e Kosovës

Ish Gjenerali i FSK-së  Agim Çeku  ka thënë se reagimi për formimin e Ushtrisë  nga NATO  ka qenë e imponuar nga katër  vendet qe nuk e kanë njohur Kosovën.

Ai kete deklaratë e ka dhënë pas ceremonisë  zyrtare të  transformimit të FSK-së  ne Ushtri .

Sipas Çekut mosnjohja e Kosovës nga disa vende të NATOS  ka shpreh ngurimin që NATO  ta përkrah deklarativisht Ushtrinë e Kosovës, por kjo nuk do te thotë  që nuk do të ketë  bashkëpunim mes FSK-së  dhe vendeve të NATOS. /GazetaAlo/