Fjalë Kyçe

Ahmeti jep një lajm të mirë, nga sot transporti falas për këtë kategori në Prishtinë

Ahmeti jep një lajm të mirë, nga sot transporti falas për këtë kategori në Prishtinë

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti sot ka dhënë një lajm të mirë.

Prej sot, Komuna e Prishtinës ofron transportin për fëmijët me nevoja të veçanta për në shkollë dhe anasjelltas.

Njoftimi i tij i plotë:

Prej sot, Komuna e Prishtinës ofron transportin për fëmijët me nevoja të veçanta për në shkollë dhe anasjelltas. Integrimi dhe largimi i barierave janë domosdoshmëri./Gazeta Alo/

Komuna e Prishtinës ofron transport për fëmijët me nevoja të veçanta