Fjalë Kyçe

Ahmeti shpreh ngushëllime për viktimat në Duhël

Ahmeti shpreh ngushëllime për viktimat në Duhël

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, ka shprehur ngushëllime familjes Retkoceri e Tmava nga komuna e Lipjanit me rastin e vdekjes së Leonard Retkocerit dhe Sahit Tmavës në rastin tragjik që ndodhi sot në Duhël.

“Ky lajm na ka tronditur të gjithëve, ngushëllime familjarëve të rinjve”, thuhet në telegram ngushëllimi nga Kryetari Ahmeti.

“Leonardi punonte si kamerier në byfen e komunës dhe ishte punëtor dhe një ndër djemtë më të mirë që kishim. Ngushëllime!” thuhet mes tjerash në telegram ngushëllimin.