Fjalë Kyçe

Aksioni i orëve të hershme: Policia jep detaje për bastisjen e 11 lagjeve të Prishtinës

Aksioni i orëve të hershme: Policia jep detaje për bastisjen e 11 lagjeve të Prishtinës

Policia në bashkëpunim me organet e drejtësisë është duke zhvilluar një aksion për rastin Brezovica.

Kjo u konfirmua nga zëdhënësi i policisë Baki Kelani.

Kelani tha se detajet lidhur me aksionin do të bëhen të ditura pas përfundimit të tij.

“Policia e Kosovës, konfirmon se në bashkëpunim dhe koordinim me organet e drejtësisë ka vazhduar realizimin e operacionit policor “Brezovica 6”, ku informacionet dhe detajet rreth këtij operacioni, do të bëhen të ditura pas përfundimit” – tha Kelani.

Deri më tani njoftohet se zyrtarët policorë kanë kryer bastisje në lagjen “Velania” si dhe në rreth 10 lokacione të tjera.

Kontrollet në këto zona janë duke u bërë nën dyshimin e veprimtarisë së shpëlarjes së parave si dhe veprimtarisë së fajdeve.