Fjalë Kyçe

Aktori i famshëm zbulon një sekret të madh për ‘Game of Thrones’

Aktori i famshëm zbulon një sekret të madh për ‘Game of Thrones’

Aktori që e luan Jorah Mormont në “Game of Thrones” ka thënë që aktorët ishin të lejuar të shohin skriptin e sezonit të 8 vetëm në Ipad të sigurar, sepse HBO ishin të shqetësuar se skripti mund të vidhej.

Stafi i serialit dhe producenti HBO kanë të drejtë për të qenë të frikësuar, skripti dhe episode të tjera janë publikuar më parë si ato te sezonit shtatë dhe tetë, shkruan lajmi.net.

Aktori Glen ka thënë se “gjithqka ishte arritur përmes Ipad me forma të ndryshme të sigurisë”.

Ai po fliste për Nihal Arthanayake për “tavolinën e lexuar”, ku më shumë se 100 anëtarë u mblodhën për të filluar përgatitjen e sezonit të fundit.

“Ky sezon ishte i pari për të cilin u ulëm dhe lexuam të gjithë harkun e historisë nga fillimi deri në fund, gjatë gjithë ditës”, tha ai.

“Nuk na lejohej një fjalë e shkruar në një faqe”, përfundon ai.