Fjalë Kyçe

Akuzohen prindërit për vrasjen e foshnjes njëmuajshe

Akuzohen prindërit për vrasjen e foshnjes njëmuajshe

Një çift nga Londra janë akuzuar për vrasjen e foshnjes së tyre njëmuajshe.

Tomas Vaitkevicius 44 vjeçar dhe Clare Sanders 42 po akuzohen për vrasje dhe shkaktimin ose lejimin e vdekjes së vajzës së tyre Eva Sander, ka njoftuar Policia, shkruan Metro UK.

Dy të akuzuarit janë ftuar të paraqiten sot në gjykatë.

Foshnja e tyre vdiç në spital më 2 shtator të vitit 2017.