Fjalë Kyçe

Alarmante! Liqeni i Batllavës po mbetet pa ujë – pamjet nuk i ngjasojnë një liqeni

Alarmante! Liqeni i Batllavës po mbetet pa ujë – pamjet nuk i ngjasojnë një liqeni

Liqeni i Batllavës që furnizon me ujë të pijshëm një pjesë të madhe të Prishtinës, thuajse është shtjerrur i gjithi.

Dy zyrtarët e LVV-së, deputeti Mefail Bajqinovci dhe asamblisti, Eman Rrahmani kanë parë nga afër liqenin.

“Liqeni i Batllavës duhet të pastrohet dhe thellohet që të akumulojë ujë më shumë. Andaj duhet të shfrytëzohet kjo situatë që të punohet në këtë drejtim. Por MMPH-ja merret me punë të kota e jo me problemet ujërave ”, ka shkruar Bajqinovci.