Fjalë Kyçe

‘Ali’ i dashuruar kokë e këmbë në gruan e tij, kjo është fotoja më e bukur e tyre

‘Ali’ i dashuruar kokë e këmbë në gruan e tij, kjo është fotoja më e bukur e tyre

Roli i ‘Aliut’ në serialin ‘Vajzat e Diellit’, e bëri shumë të njohur dhe të suksesshëm aktorin turk Tolga Saritas.

Po me këtë rol u bë i njohur edhe në publikun shqiptar e tek i cili u bë tejet i pëlqyer.

Ai konsiderohet si një ndër aktorët më të bukur turk dhe një ndër më të përfolurit.

Ai tani është i martuar dhe në fotot që i shohim, vërejmë që ata të dy janë të dashuruar kokë e këmbë me njëri-tjetrin.