Fjalë Kyçe

Ky është njeriu më me fat, ja si shpëtoi nga vdekja

Ky është njeriu më me fat, ja si shpëtoi nga vdekja

Një person shumë me fat është rregjistruar nga kamerat teksa i shpëton vdekjes të sigurtë.

Ajo çka e ndau të riun nga vdekja e pashmangshme janë vetëm pak sekonda. Fill pasi këmbësori kaloi një pjesë e një ndërtese u shemb duke rënën në tokë për shkak të erërave të forta.

E gjithë ngjarja e ndodhur në Londër ku erërat e forta me shpejtësi deri në 70 milje në orë kanë krijuar shumë dëmështë rregjistruar në kamera dhe personi në video është quajtur si një nga njerzit më me fat në botë.