Fjalë Kyçe

Shpikjet që vërtetojnë se Japonia është në 3018

Shpikjet që vërtetojnë se Japonia është në 3018

Këto janë vetëm disa gjëra që i bëjnë vizitorët të admirojnë Japoninë dhe mendojnë, “Wow! Unë e dua këtë vend! “

Në listën e mëposhtme kemi mbledhur disa fakte kurioze rreth Japonisë moderne që na befasuan ne shumë. Lexojini dhe do t’ju duken sikur jeni në një udhëtim në botën e së ardhmes!

-Arti me orizin është një ndër artet e krijimit të imazheve duke mbjellë oriz të llojeve të ndryshme në një mënyrë të caktuar. Kohët e fundit është bërë shumë popullor në Japoni.

Një mini McDonald s I bukur

Përzgjdhja më e organizuar e bagazheve që do të shihni ndonjëherë. Të gjitha janë të radhitura drejtë me doreza nga jashtë për t’u marrë lehtë, në aeroportin e Naritës.

Një hotel tipik me kabina që ofron gjithçka që mysafirët mund të kenë nevojë në një hapësirë të vogël.

Një dyqan ushqimor i pambikëqyrur ju duhet të zgjidhni produktet e nevojshme dhe të lini paratë në kavanoz.

Dëshironi një pjepër me personazh tuaj të preferuar në të? Nuk ka problem!

Reçipeta të zgjuara që e di çfarë ndjen dhe hapet vetëm kur gruaja është me dikë me të cilin është në një lidhje.

Shumë dritë në banjo!

Seagaia Ocean Dome, një nga parqet nënujore më të mëdha në botë

Tualetet japoneze ofrojnë ndërthurje për larjen e duarve.