Fjalë Kyçe

Analistit i ndodh e papritura gjatë një interviste live

Analistit i ndodh e papritura gjatë një interviste live

Teknologjia ka ndihmuar shumë komunikimin dhe veçanërisht mediat ne kohë pandemie, duke mundësuar lidhje që përndryshe nuk mund të kryheshin.

Por në rastin e analistit ukrainas Dmitry Elovsky, ajo i ka bërë “gjëmën”. Analisti po përgatitej t’ u përgjigjeshe pyetjeve mbi takimin e liderëve të Bjellorusisë dhe Rusisë, Alexander Lukashenko dhe Vladimir Putin, por diçka nuk shkon në lidhje dhe ai duket qartësisht në vështirësi.

Situata ndërlikohet edhe më shumë, kur kamera fillon të rrotullohet duke treguar një grua që duket e zhveshur, edhe pse për pak çaste.

Mbetet për t’ u admiruar ftohtësia e moderatorëve të emisionit, që ndërprenë transmetimin për shkak të ”defekteve teknike”.

https://youtu.be/H8HbKXSTh9k?t=4