Fjalë Kyçe

Arbenita joshëse në foton e fundit

Arbenita joshëse në foton e fundit

Të mos merresh me ndonjë punë kureshtare dhe të gjithë të të ndjekin këtë fat e ka pasur vetëm Arbenita Ismajli.

Modelja shqiptare vërtetë që dita ditës po di si ti çmendë të tjerët, dhe të vijë secilën herë më shumë në mënyrë të veçantë, shkruan Kosovarja.

Arbenita tanimë ka mësuar pikat e dobëta të adhuruesve të saj, andaj nuk mund dot të krahasohet me dikë tjetër, pasi askush nuk është sikur kjo.

Nga ajo mund të shohim vetëm poza dhe fotografitë të cilat edhe i ka pasion, mirëpo i realizon aq bukur sa nganjëherë nuk mund ta njohësh dot.

Kohë pas kohe di të krijojë përshtypje të tillë, ashtu sikur këtë herë e cila erdhi sa e thjeshtë aq edhe mahnitëse, sa në shikim të parë të ngjan me ndonjë femër meksikane e jo shqiptare.