Fjalë Kyçe

Arjani përballet me Sindin, për situatat e forta mes tyre.Zbuloni çiftin e ri të deklaruar-Përputhen

Arjani përballet me Sindin, për situatat e forta mes tyre.Zbuloni çiftin e ri të deklaruar-Përputhen

Për’Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi