Fjalë Kyçe

Arjola bërtet për larjen e enëve/ Sara “Leji se i laj unë”

Arjola bërtet për larjen e enëve/ Sara “Leji se i laj unë”

Ditën e sotme Arjola i ka bërtitur banorëvë për larjen e enëve.

“O Arjol leji se i laj unë”,-tha Sarah.

“Mos më thuaj mua leji,është mirë të ulemi dhe të hamë të gjithë përnjëherësh.Kur unë e kam pastrimin mua kështu mos mi sillni më”,-tha Arjola e revoltuar.

Mungesa e vëmendjes së banorëve lidhur me rregullin dhe papastërtinë ka arritur kulmin për Arjolën.