Fjalë Kyçe

Arrestohen dy persona në vendkalimin kufitar në Bllacë

Arrestohen dy persona në vendkalimin kufitar në Bllacë

Dy persona të cilët janë në listën e Interpolit janë ndaluar dje në vendkalimin kufitar Bllacë në hyrje nga Kosova në Maqedoni.

Personi i parë, i cili është nga Kosova dhe gjendet në listën e Interpolit me masën “arresto”, është ndaluar gjatë kontrollit të pasaportave rreth orës 18:00. Personi me iniciale B.Sh është qytetar i Kosovës i moshës 47-vjeçare, thonë nga Ministria e Brendshme.

Personi i dytë është arrestua në të njëjtin vendkalim kufitar në orën 4:30. Bëhet fjalë për një 33-vjeçar nga Shqipëria, me inicialet L. Sh. i cili është ndaluar në bazë të një telegrami nga Interpol për kryerjen e veprës penale “vjedhje e rënda”. Personi është dorëzuar në Stacionin Policor të Çairit për procedurën e mëtejshme.