Fjalë Kyçe

Arrestohet një person në Prishtinë për falsifikim dokumentesh

Arrestohet një person në Prishtinë për falsifikim dokumentesh

Sot nga njësitet policore të stacionit “Qendra” në Prishtinë, është kryer një operacion policor me ç’rast është arrestuar një i dyshuar për falsifikim dokumenti dhe vendosjen e përmbajtjes së pavërtetë.

43-vjeçari N. Murtezi, dyshohet me bazë të ketë falsifikuar dokumentin e të kaluarës kriminale, me qëllim që të njëjtin ta përdorë për punësim.

Ndërkohë që në rrugë operative polica ka marrë informacione për veprimet e të dyshuarit, ka kryer veprimet e nevojshme hetimore të cilat kanë rezultuar me arrestimin e tij.

Pas arrestimit, i dyshuari është intervistuar nga ana e policisë për të vazhduar më tej në procedurë.