Fjalë Kyçe

Arrestohet një person për dëmtim të varrezave ortodokse në Kllokot

Arrestohet një person për dëmtim të varrezave ortodokse në Kllokot

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, ka arrestuar një person i cili dyshohet për “Dëmtim të varreve apo kufomave”.

Siç njoftohet, i dyshuari T.N., gjatë intervistimit në prani të avokatit mbrojtës ka pranuar se e ka kryer të njëjtën vepër penale.

“Drejtoria Rajonale e Policisë -Gjilan, Njësiti i Hetimeve Rajonale, Gjilan pas një pune operative-hetimore, intervistimit të dëshmitareve në bashkëpunim të ngushtë me Prokurorin Themelore në Gjilan në lidhje me rastin “Dëmtim i varreve apo kufomave” i cili ka ndodhur më datë: 02.10.2022 në qytetin e Kllokotit në varrezat Ortodokse.”

“Sot më datën 08.12.2022 është arritur të identifikohet dhe ta arrestohet i dyshuari T.N.(1985) (M/S/K) me vendbanim në qytetin e Kllokotit . I dyshuari gjatë intervisimit në prani të avokatit mbrojtës ka pranuar se e ka kryer të njëjtën vepër penale”, ka njoftuar policia.