Në bazë të inteligjencës nga hetuesit e Drejtorisë Ndër-regjionale të Policisë Gjyqësore (DIPJ) të Strasburgut, policia bavareze ka arrestuar një burrë 21-vjeçar, i dyshuar në Francë për një vrasje.

Ai dyshohet se ka vrarë 56 vjeçaren me origjinë nga Kosova në një studio në shtëpinë Adoma në Strasburg, me disa plagë me thikë, njofton klankosova.

Policia federale gjermane arrestoi burrin nga Shqipëria në një autobus në distancë të gjatë në Autostradën 93 pranë Kiefersfelden (Rosenheim District) në kufirin midis Austrisë dhe Gjermanisë.