Fjalë Kyçe

Arsyet pse duhet t’i votoni femrat në zgjedhjet e 6 tetorit, sidomos kandidaten Ariana Musliu-Shoshi

Arsyet pse duhet t’i votoni femrat në zgjedhjet e 6 tetorit, sidomos kandidaten Ariana Musliu-Shoshi

Femrat në Kosovë kanë shumë arsye për të dalë në votime në zgjedhjet e 6 tetorit.

Duke pasur parasysh se përbëjnë 50% të popullatës në vend, femrat duhet të kenë edhe përfaqësueset e tyre të denja në parlament.

Një shembull i dijes, suksesit, rrugëtimit të sigurt, me sfida e dije është kandidatja Ariana Musliu-Shoshi. Me një video senzibilizuese, kandidatja për deputete nga PDK përmend sukseset dhe arsyet se pse duhet të votohen femrat për legjislacionin e Kosovës.

Ariana ka numrin 30 në listën e Partisë Demokratike të Kosovës, dhe ka 30 arsye se pse duhet ta votoni që nesër ajo të jetë deputete e ardhshme në parlament.