Fjalë Kyçe

”As nëna ime nuk më bërtet kështu”, Antonela debaton me Arjolën

”As nëna ime nuk më bërtet kështu”, Antonela debaton me Arjolën

Si shpeshherë mbylla e një spektakli lë pas shumë debate dhe diskutime mes banorëve.

Edhe mbrëmja e djeshme u përmbyll me një debat të agravuar mes Antonelës dhe Arjolës.

Shkak i këtij debati ka qenë toni i lartë i zërit dhe urdhrat lidhur me pastërtinë në shtëpi.

Ka qenë Antonela e cila me tonë të ashpra iu drejtua Arjolës me këto fjalë: Nëna ime nuk më bërtet kështu, jam e mbushur nga të bërtiturat  e tua dhe nuk mundem më. Nuk dua të më bërtasësh sidomos për pastërit, nuk kam ardhur këtu të më pastrojë askush. Është hera e parë dhe e fundit që më bërtet në atë mënyrë.

Nga ana tjetër ishte Arjola e cila replikoi duke i thënë:Shikoje fustanin dhe rrobat e tua se si i ke hedhur. Unë nuk bërtas por kështu kam tonin tim të zërit, jam aktore dhe nuk mund të kem zë të ulët. Në këtë shtëpi do të bëj çfarë të dua, nëse mendon se ta kam tendencioze, edhe të bëriturat e tua më kanë prishur faljen mua dhe Sabianit.

Debati mes tyre zgjati pa mundur të sqaroheshim me njëra-tjetrën.