Fjalë Kyçe

Atiq i kërkon KOSTT dhe ZRRE që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Atiq i kërkon KOSTT dhe ZRRE që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Erden Atiq kryetar i Mitrovicës së Veriut nga Lëvizja Vetëvendosje, njofton se sot i është drejtuar KOSTT dhe ZRRE me kërkesë për të filluar pagesën e rrymës elektrike në institucionet publike të Komunës.

Gjithashtu, Atiq shkruan se ka kërkuar që të marrë informacione për borxhin që duhet paguar për rrymën e papaguar nga komuna që ai drejton.

Postimi i tij i plotë:

Serbët në veri të Kosovës nuk paguajnë asnjë cent për shpenzimin e energjisë elektrike.