Fjalë Kyçe

Banorët e Lagjes së Spitalit mbeten pa ujë të pijshëm

Banorët e Lagjes së Spitalit mbeten pa ujë të pijshëm

Banorët e lagjes së Spitalit në Prishtinë kanë mbetur pa ujë të pijshëm.

Për shkak të një rrjedhje të madhe të ujit në rrugën “Holgen Petersen”, kjo lagje ka mbetur pa furnizim të ujit të pijshëm, ka njoftuar Ujësjellësi i Prishtinës.

Njoftohet tutje se ekipet e mirëmbajtjes janë në vendin e ngjarjes dhe po merren me sanim.