Fjalë Kyçe

Basha uron 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Basha uron 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Kryetari Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka uruar qytetarët e Kosovës për 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

“Sot në përvjetorin e 11 të Pavarësisë së Kosovës, arritjes së dytë më të madhe kombëtare të historisë së shqiptarëve, ju dërgoj një urim të përzemërt vëllezërve dhe motrave tona në Kosovë”, ka shkruar Basha.

“Së bashku me urimin sot është dita për të kujtuar me krenari dhe mirënjohje të thellë kombëtare të gjithë ata që për dekada kanë punuar dhe sakrifikuar për këtë arritje”.

“Le të shërbejë ky kontribut si amanet i madh për të gjithë ne sot, që me vendosmëri, përkushtim dhe qartësi strategjike, të vazhdojmë rrugëtimin e përbashkët në mbrojtje dhe fuqizim të pavarësisë, sovranitetit dhe vlerave e të ardhmes euroatlantike të Kosovës si interesi më i lartë kombëtar i shqiptarëve në Ballkan”, thuhet në urimin ne Bashës.