Fjalë Kyçe

Bekim Jashari: 24 marsi është kujtim për UÇK-në dhe NATO-në

Bekim Jashari: 24 marsi është kujtim për UÇK-në dhe NATO-në

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se 24 Marsi është kujtim për vendosshmërinë e UÇK-së dhe fillimin e sulmeve Ajrore ndaj Serbisë.

Ai ka thënë se është falënderues ndaj SHBA-së dhe shteteve aleate të NATO-s, në 20-vjetorin e fillimit të bombardimeve mbi caqet serbe.

Ky është postimi i plotë:

24 Marsi, kujtim për vendosshmërinë e UÇK-së dhe fillimin e sulmeve Ajrore ndaj Serbisë.

Me nderime e mirënjohje të thellë kujtojmë të gjithë dëshmorët në 21-vjetorin e Betejës së Dukagjinit.

Falënderues ndaj SHBA-së dhe shteteve aleate të NATO-s, në 20-vjetorin e fillimit të bombardimeve mbi caqet serbe.

Lavdi e përjetshme për të gjithë dëshmorët e Dukagjinit!

I përjetshëm qoftë kujtimi për ta!