Fjalë Kyçe

Besa Ismaili, angazhim primar do ta ketë arsimin

Besa Ismaili, angazhim primar do ta ketë arsimin

Për 12 vjet ka punuar me organizata të ndryshme ndërkombëtare. Besa Ismaili, profesoreshë e Gjuhës angleze në Fakultetin e Studimeve Islame, beson së përmes angazhimit të saj në politikë do të kontribuojë edhe më shumë në mbrojtjen e të drejtave të grave dhe lirive fetare, raporton KTV.

Ismaili, që synon të jetë deputete në Kuvendin e Kosovës, tregon pse zgjodhi Partinë Demokratike, gjë për të cilën ishte kritikuar shumë.

Ajo thotë se do të punojë shumë në sektorin e arsimit, i cili, sipas saj, është në gjendje të keqe.

Për bartjen e shamive në shkolla, Ismaili thotë se ligjet e Kosovës dhe Kushtetuta ofrojnë mundësi të barabarta për të gjithë.

Ismaili, muajin e kaluar u bë pjesë e Partisë Demokratike të Kosovës.