Fjalë Kyçe

Betohen në Gjermani ushtarët e Kosovës

Betohen në Gjermani ushtarët e Kosovës

Atasheu ushtarak i FSK-së në Berlin, kolonel Xhavit Sadrijaj, ka publikuar disa pamje të betimit solemn të kadetëve te FSK-së në Qendrën Ushtarake për shkollimin e oficereve te Bundeswehrit.

“Sa krenari. Rrofsh Ushtria jonë, Rrofsh Kosova jonë. Shume fat ushtarak dhe suksese Albert Krasniqi dhe Valdrin Talla”, ka shkruar ai.

Vlen të theksohet se në qendrat ushtarake gjermane deri më tash janë shkolluar e aftësuar dhjetëra kadetë kosovarë.

Pamjet më poshtë të ceremonisë: