Fjalë Kyçe

Binjakët nga Prizreni që zëvendësojnë njëri-tjetrin në takimet me vajza

Binjakët nga Prizreni që zëvendësojnë njëri-tjetrin në takimet me vajza

Të dy janë identikë, përveç kësaj ata kanë edhe profesion të njëjtë. Binjakët nga Prizreni i dallon vetëm mbajtja e flokëve nga anët e kundërta.

Blendi dhe Genti rrinë bashkë çdo ditë, si kur lindën 31 vite më parë. Ata thonë se janë të bekuar dhe i shfrytëzojnë avantazhet që ua jep fakti që janë binjakë.

Ata thonë se punojnë edhe në profesionin e njëjtë, të dy janë juristë.

Shpesh herë ata ngatërrohen nga të tjerët për shkak të ngjashmërisë së madhe. Ata madje tregojnë se zëvendësojnë njëri-tjetrin edhe në takime me vajza.

“Vëllau pak heziton të dalë me vajza, ky heziton dhe ka emocione kur flet me vajza, kështu që unë shpesh marr detyrën të dal dhe të flasë me to”, thotë njëri nga ta për ATV.

https://fb.watch/5O3ai191pZ/