Fjalë Kyçe

Blerondi ka nevojë për ndihmë, i nevojiten 7 mijë euro për shërim

Blerondi ka nevojë për ndihmë, i nevojiten 7 mijë euro për shërim

Blerond Maraj nga Peja vuan nga sëmundja e epilepsisë.

Babai i tij, Astrit Maraj bën apelin për ndihmë të gjithë bashkëkombasve të tij që ta ndihmojnë në shpenzimet e egzaminimeve të cilat kushtojnë 7 mijë euro, para të cilat familjari nuk i ka.

Për të gjithë ata që mund të kontribuojnë në shërimin e Blerondit të vogël i cili sapo ka mbushur 6 vjeç, mund të kontaktojnë babain e tij Astrit Marajn në numrin +38349291108 ose mund të kontribuojnë në xhirollogarinë bankare: 1920991516021178

me IBAN: XKO51920991516021178

dhe me SWIFT CODE: NCBAXKPR

në bankën Banka Kombëtare Tregtare.