Fjalë Kyçe

Bora bllokon magjistralen Prishtinë-Shkup

Bora bllokon magjistralen Prishtinë-Shkup

Reshjet që kanë rënë mbrëmë në Maqedoni dhe rajon kanë bërë që disa rrugë të bllokohen.

Mëngjesin e sotëm qytetarët që kalojnë në magjistralen Shkup-Prishtinë dhe anasjelltas do të duhet të jenë më shumë të kujdesshëm për shkak të rrugëve të bllokuara.

IHMK-ja, gjithashtu ka raportuar se sot dhe ditët e ardhshme, borë do të bjerë edhe në Kosovë.