Fjalë Kyçe

Brad do të festojë krishtlindjen së bashku me fëmijët këtë vit

Brad do të festojë krishtlindjen së bashku me fëmijët këtë vit

Çifti i çuditshëm, Brad Pitt dhe Angelina Jolie sipas disa raportimeve të fundit, ata janë afër një marrëveshje në lidhje me fëmijët e tyre për kohën e krishtlindjeve.

Që nga viti i kaluar, Brad dhe Angelina janë në një betejë kujdestarie për gjashtë fëmijët e tyre, njoton Klan Kosova.

Por, megjithëkëtë, çifti kanë vendosur për një marrëveshje miqësie për të kaluar kohën e festës së bashku për fëmijët.

Një burim i tha Hollyëood Life: ‘Brad do të kalojë kohë të përbashkët me fëmijët gjatë Krishtlindjeve”.

“Marrëveshja e tij e re me Angelina lejon që ata të ndajnë kohë me fëmijët gjatë festave të ardhshme dhe të gjithë do të kalojnë kohë në LA, pranë njëri-tjetrit”, tha burimi.