Fjalë Kyçe

Britania e gatshme për ta mbështetur Kosovën

Britania e gatshme për ta mbështetur Kosovën

Kryeministri i vendit, Albin Kurti është takuar me drejtorin e Zyrës së Jashtme, të Komonuelthit dhe të Zhvillimit të Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, Giles Portman.

Ai theksoi gatishmërinë e Mbretërisë së Bashkuar për të mbështetur Kosovën dhe qeverinë e saj në një gamë të gjerë të politikave të saj të brendshme dhe ndërkombëtare dhe përcaktoi dëshirën britanike për të zgjeruar marrëdhëniet bilaterale, njofton Klan Kosova.

“Vizita e Drejtorit të Zyrës së Jashtme, të Komonuelthit dhe të Zhvillimit të Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, Giles Portman, përfundoi me një diskutim pozitiv me Kryeministrin Albin Kurti”, shkruan në njoftimin e Ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë.

“Ai theksoi gatishmërinë e Mbretërisë së Bashkuar për të mbështetur Kosovën dhe qeverinë e saj në një gamë të gjerë të politikave të saj të brendshme dhe ndërkombëtare dhe përcaktoi dëshirën britanike për të zgjeruar marrëdhëniet bilaterale, njofton Klan Kosova”.