Fjalë Kyçe

Broshurat e Shën Valentinit me Kadri Veselin dhe Fatmir Limajn

Broshurat e Shën Valentinit me Kadri Veselin dhe Fatmir Limajn

Broshura me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli dhe kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, janë shpërndarë nëpër Prishtinë, në të cilat të dy shihen duke ofruar dhuratë për Shën Valentinin.

Një e tillë është vendosur në kampusin universitar në Prishtinë, ku është shkruar se ‘Shën Valentini po vjen’, e derisa ata shihen duke ofruar dhuratën, është shkruar se ‘ nuk po e di cilin’.