Fjalë Kyçe

Çfarë kishte thënë Adele kur është pyetur e kritikuar për peshën

Çfarë kishte thënë Adele kur është pyetur e kritikuar për peshën

Kur e pyetën këngëtaren e njohur Adele gjatë një interviste për peshën dhe figurën e saj ajo tha:
“Unë nuk bëj muzikë për sytë por për veshët”.

Kështu kishte thënë Adele kur është pyetur se si ndihej kur merr komente të tilla nga ndjeksit dhe adhuruesit e saj.
Pa u brengosur shume për dukje .