Fjalë Kyçe

Çfarë nuk po shkon sot me këtë foto të Kaltrinës?

Çfarë nuk po shkon sot me këtë foto të Kaltrinës?

Nëse dikush duhet të konsiderohet femra më e bukur dhe më e buzëqeshur, lirshëm mund ta cilësojmë moderatoren e njohur, Kaltrina Mikushnica.

Në çdo moment e çast e shohim në disponim, duke reflektuar gjithmonë pozitivitet ngado që shkon, shkruan Kosovarja.

Rrallë që e shohim serioze dhe pa pikë qejfi, kjo pasi që di si ti bëjë të tjerët për veti dhe të qëndrojë në zemrat e të tjerëve e palëkundur.

Përderisa iu është bërë pjesë e përditshmërisë, padyshim që askush nuk do dëshironte ta shihte të heshtur e pa reagime pozitive.

Por, ja që së fundi po ndodhë, madje e ardhur me një seriozitet tejet të lartë, kush ja prishi qejfin Kaltrinës.