Fjalë Kyçe

Cila ishte veprimtaria e Fetnete Ramosajt?

Cila ishte veprimtaria e Fetnete Ramosajt?

Reporterja e pjesëtarja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Fetnete Ramosaj, ishte burim informacioni për ngjarjet e në vijat e fronitit.

Ramosaj ishte zëdhënëse e UÇK-së në Zonën e Dukagjinit dhe punëtore e Radios Kosova e Lirë.

E kësisoj, sipas bashkluftëtarëve të saj, ajo ishte gërshetim i zërit, pushkës e pendës.

Fetnetja gjithashtu kishte botuar libra me fotografi e dokumente për krimet e Serbisë në Kosovë, të cilat i kishte shpërndarë gjithandej nëpër botë.