Fjalë Kyçe

Cili fiton më shumë, Remzia apo Nexhati?

Cili fiton më shumë, Remzia apo Nexhati?

Remzie dhe Nexhat Osmani kanë folur për karrierën dhe jetën e tyre personale në një intervistë në NIN me Alaudin Hamitin.

Vëlla e motër treguan shumëçka rreth marrëdhënies së tyre, dasmave dhe muzikës në përgjithësi, njofton Klankosova.tv.

Ndërkohë, të dy artistët nuk i shpëtuan pyetjeve të fansave.

Kush fiton me shumë nga këta dy?

Përgjigjen e kësaj dhe rrëfimin e tyre të plotë e kuptoni duke ndjekur intervistën e plotë më poshtë.