Fjalë Kyçe

Cili person po e bën kaq krenare Yllkën?

Cili person po e bën kaq krenare Yllkën?

Zeqë Kuqi është ndër këngëtarët më të prekur në tregun muzikor dhe njëherit babai i këngëtares Yllka Kuqit.

Emri i tij është i njohur që nga shoqëria kulturo – artistike, muzikore e Deçanit, ku dhe ishte anëtar edhe këngëtar i dalluar dhe i pëlqyer ngado ku prezantohej.

Me këtë ritëm vazhdon edhe sot, i cili në reportarin e tij ka edhe disa potpuri e këngë me të bijën të cilat janë pëlqyer dhe janë dëgjuar shumë.

Pra, babë e bijë tani i shohim kudo bashkë dhe jo vetëm në muzikë. Ata shpesh ndajnë edhe fotografi të njëri tjetrit duke treguar krenarinë dhe dashurinë për njëri tjetrin.

Ishte Yllka këtë radhë e cila hapi arkivën dhe ia publikoi Zeqës, një fotografi të shkëputur në skenë në vitin 1993, duke shkruar disa fjalë të mëdha për të:

Duhet të jetë krenar Zeqa për të bijën, e cila në çdo rast që i jepet ia kujton vetes talentin dhe kulturën e mirëfilltë se nga kush e ka trashëguar.